Låt dina plagg bära ditt varumärke

Vi kan tryck

Med närmare 30 års erfarenhet av textiltryck vågar vi säga att vi kan det här med tryck på profil- och arbetskläder. Förutom screentryck i stora serier erbjuder vi även den vanligare tryckmetoden som kallas transfertryck, där man i förväg tillverkar en mängd transfermärken för att senare kunna applicera dessa på de plagg som önskas.


Egen transferproduktion

Vi tillverkar de flesta transfermärkena i egna maskiner och kan på så set erbjuda mycket snabba leveranser. Vi kan smidigt ta fram utfalls-prover innan man kör en större tryckserie.


Samarbete med idrottsföreningar

I samarbete med olika idrottsföreningar trycker vi matchställ och andra föreningsplagg. Vi erbjuder designhjälp för att få till snygga matchkläder även om dessa ibland kan ha väldigt många tryck.

 

Print-on

Genom vår egen webbshop print-on.se erbjuder vi föreningar att ta fram unika sortiment som de via print-on.se kan erbjuda sina supportrar. Föreningen behöver inte köpa på sig några artiklar över huvud taget då dessa trycks först efter det att supportern gjort sitt köp. Alltså inga risker att bli sittande med tryckta artiklar som inte säljer eller storlekar som inte går åt. För mer information om egen supportershop, hör av er på print-on@reklampartner.se eller ring Paul på 0734-22 33 60