Trycksaker

VISITKORT

Visitkort är mer än ett enkelt papper med kontaktinformation. Ett visitkort är ett första intryck, ett media som säger mycket om företaget bakom kortet, och kanske till och med om individen som delar ut kortet. Med en genomtänkt design kan vilket visitkort som helst imponera.

Men för att ta det ett steg längre så har vi valt ett rejält papper på 400 g/m² som standard, digitalt offsettryck som tryckmetod, och olika typer av foliering och dekorlack som tillval.

Vi kan visitkort, och vi delar gärna med oss av våra tips och trix för att skapa rätt kort till rätt företag.

KUVERT MED TRYCK

Ett måste för alla företag. Trots att vi går mot ett alltmer papperslöst samhälle har det tryckta kuvertet kvar sin position som en av de allra mest köpta trycksakerna. Kuvert med tryck är billiga reklamprodukter som inte kostar särskilt mycket mer än kuvert utan tryck. Vi tillhandahåller kuvert med tryck i alla möjliga format och papperskvaliteter. Alltid med snabb leverans och till riktigt bra priser!

SKRIVBLOCK / ANTECKNINGSBLOCK MED TRYCK

Limhäftade skrivblock med digitaltryckta blad är billiga anteckningsblock då de har en relativt enkel tillverkningsprocess, och inte behöver en pärm eller mer avancerad typ av bindning. Varje blad trycks, och är från början vitt. Det innebär att även linjer, rutor eller vad man nu föredrar behöver vara en del av blockens design. Varje produkt har färdiga mallar som förenklar processen med att skapa egna skrivblock.

FOLDRAR MED TRYCK / REKLAMFOLDER

Foldrar med tryck och utmärkt färgmättnad får man när man tillverkar dem med offsettryck. Offsettryck innebär visserligen en relativt hög startkostnad, men sedan blir styckepriset för varje folder snabbt billigare vid högre beställningsantal.

Välj format och storlek, papperskvalitet och ytfinish för att få en folder bäst anpassad för just ditt ändamål.

TRYCKTA MENYER

Här hittar du menyer i olika modeller och format. Alla menyer fototrycks vilket låter dig trycka i princip vad som helst så att du kan skapa den perfekta menyn för just din verksamhet eller ändamål.

AFFISCHER MED TRYCK

Affischer med knivskarpt tryck och utomordentlig färgmättnad. Då affischer används på många olika sätt, platser och med olika typer av upphängningar så har vi valt ut ett brett sortiment av olika format. Självklart har inte affischernas storlek någon betydelse för kvaliteten, och vi ställer lika höga krav på alla format för dina Affischer med Tryck.

FLYERS

Flyers i både “vanliga” och lite mer udda format. Alla flyers trycks med digitalt offsettryck som ger otroligt bra färger och skärpa. På varje produkt går också att göra ett antal val efter vad man själv tycker passar bäst gällande papperskvalitet, ytfinish m.m.